Новости

Македонија

Нови уцени преку Фејсбук: Еве што му се случи на крушевчанец

Вчера во 10.00 часот во Полициската станица Крушево, триесет и четири годишен жител на Крушево пријавил дека на 3.овој месец, од страна на женско лице од Брисел, Белгија, добил неколку пораки со уценувачка содржина, кои му биле испратени од нејзиниот фејсбук профил.

Таа го уценила дека доколку не уплати 200 евра до 10 часот преку Western union, во Брегот на Слоновата коска, пријавената на социјалната мрежа фејсбук и Скајп ќе објави слики и видео матријал со кои ќе му наштети на честа и угледот на пријавителот.

GOLD
GoldSlot
To Top