Новости

Македонија

Укината забраната за сообраќај на Ѓавато и Плетвар

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Ресен – Битола кај Ѓавато и на Плетвар се укинува, информираат од АМСМ.  Забрани за сообраќај за тешки товарни возила има на патниот правец: крак Маврово – Дебар.

Поради лошите временски услови и состојбата на патиштата, не се дозволува влез на товарни возила и автобуси во Р.Грција.

Студирајте на БАС
To Top