Новости

Македонија

Четврток неработен ден

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2017 година, неработен ден за граѓаните од православна вероисповед е

• 19 јануари (четврток), Богојавление (Водици)

Студирајте на БАС
To Top