Новости

Прилеп инфо

Градоначалникот Јованоски на петта средба со Граѓанскиот парламент

Во понеделник во 13 часот во големата сала на Општина Прилеп ќе се одржи петти по ред Граѓански парламент, на иницијатива на градоначалникот Илија Јованоски.

Вратите на Општина Прилеп се отворени за сите граѓански здруженија и граѓани од Прилеп и сите населениместа, кои што припаѓаат на општината. Во фокусот и на овој Граѓански парламент ќе бидат проблемите со кои што се соочуваат здруженијата и граѓаните од целата општина.

Целта е што поскоро решавање на проблемите и подобрување на условите и квалитетот на живот на сите граѓаните.

GOLD
GoldSlot
To Top