Новости

Прилеп инфо

Марјан Ристески ќе се кандидира уште еден мандат за градоначалник

Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ донесе одлука да му ги предложи на Централниот комитет меѓу другите кандидати за градоначалници.

За Прилеп уште еден мандат ќе се кандидира актуелниот градоначалник Марјан Ристески.

За општина Новаци, Извршниот Комитет го предлага Лазар Котевски.

GOLD
To Top