Новости

Прилеп инфо

Патот Прилеп-Градско целосно блокиран поради протест

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ.

„На регионалниот пат Прилеп-Градско кај м.есноста Запошки мост на излез од Прилеп, поради јавен собир од страна на околу 40 вработени во ’11-ти Октомври Еуро Композит’ со поставување на автомобил, сообраќајот е целосно блокиран“, се вели во известувањето од АМСМ.

GOLD
To Top