Новости

Прилеп инфо

Прилепскиот ноќен клуб „Синдикат“ ги отвори вратите за бездомниците

Дел од тимот на ноќниот клуб „Синдикат“ од Прилеп на својот Фејсбук профил објави дека од синоќа просторот од ноќниот клуб ќе биде отворен за сите бездомници кои ќе можат да преноќат на овие ниски температури.

“Сакам да ви соопштам дека ноќниот клуб Синдикат од оваа вечер ќе биде отворен за сите БЕЗДОМНИЦИ кои ќе можат тука да дојдат и да преноќат без никаков проблем, апел до сите, доколку знае некои за некој бездомник и доколку знае каде тој преноќева слободно нека му се обрати и нека му кажи каде може да преноќи оваа вечер, со почит Ноќен клуб Синдикат”, напиша Александар на Фејсбук. 

Студирајте на БАС
To Top