Новости

Регион

СДСМ прогласи победа во Могила и Новаци

СДСМ прогласи победа во Новаци и Могила.

Во Могила кандидатот на СДСМ, Јасмина Гулевска води со 1909 гласови пред кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Стево Пивковски со 1716 гласови.

Во Новаци кандидатот на СДСМ, Љубе Кузмановски води со 1183 гласови пред кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Лазар Котевски со 944 гласови.

 

GOLD
SN Finansii
To Top