Новости

Регион

Даниел Крстевски го фати крстот во црквата Свети Талалеј во Добромири

Даниел Крстевски денеска беше најсреќниот кој успеа да го извади крстот во Добромири во црквата Свети Талалеј. На фрлањето на крстот присуствуваше и градоначалникот на Општина Новаци, Љубе Кузманоски.

 

GOLD
To Top