Новости

Свет

(Видео) Германската полиција казни американски воен конвој и го исклучи од автопат

ruptly

Сообраќајната полиција на Германија стана вистински хит откако полицајци сопреле воен конвој на американската армија и притоа им пишале казна и ги исклучиле од А4 автопатот. Казна добила карго компанијата и возачите на камионите.

Шест тенкови на американската армија биле превезувани од страна на приватен превозник со кого имале склучен договор, но германските сообраќајци утврдиле дека товарот е над дозволеното и дека нема уредна документација.

faktor.mk

GOLD
To Top