Новости

Забава

ВИДЕО: Новогодишен специјал на „Еден на Еден“

Во неделата на само неколку часа пред дочекот на најлудата ноќ имавте прилика да го гледате новогодишниот специјал на „Еден на Еден“.

Во него гостуваше специјалниот гостин од Словенија, Тин Водопивец, нашиот Марјан Ѓорѓиевски и одличните Атанас и Тино.
За сите они што го пропуштија ова издание на „Еден на Еден“, целата емисија е веќе објавена на Јутјуб.

[/su_youtube]
GOLD
SN Finansii
To Top