Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (09.12.2017)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 09.12.2017.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

GOLD
SN Finansii
To Top