ФОТО: Прилепско кафе (15.09.2017) - Шеталиште

Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (15.09.2017)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 15.09.2017.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

 

To Top