Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (23.02.2018)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 23.02.2018.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп.

GOLD
To Top