Новости

Шоубиз

(ВИДЕО) Битолска пародија на песната „New Rules“ од Дуа Липа

И како што пишува во еден од коментарите – конечно спотот на Дуа Липа за песната „New Rules“ доби смисла.

GOLD
To Top