Новости

Шоубиз

Ева Лонгорија и Виткорија Бекам облечени во машки костуми

Ева Лонгорија неуморно работи како амбасадор на неппрофитабилната организација “Global gift Gala” во неколку земји секоја година. Овој пат таа отпатува во Лондон за да присуствува на хуманитарна вечер на здружението.
Една од главните ѕвезди на популарната серија “Очајни домќинки”, го искористи овој настан, и покажа дека фустаните и здолништата не се единствената женска облека.

Таа совршено ја потенцираше нејзината сензуалност со елегантно црно сако, длабоко деколте, и црни сандали со високи потпетици и отворени прсти.  Нејзиниот врат Ева го украси со пристоен елегнтна огрлица.

На настанот се прилучи и добрата пријателка на Ева Лонгорија, Викториј Бекам која беше скоро идентично облчена. Во тегетна кошула, сако, класични пантолони и сребрени високи потпетици.

Се чини дека што и да облечат, тие секогаш ќе бидат ин и во модниот свет кога сакаат ќе носат нови правила.

GOLD
SN Finansii
To Top