Новости

Шоубиз

Клуб хаус ремикс на песната”Lion’s Den” од Џајковски

SAJO со најнов ремикс на една од најдобрите песни од најпознатиот диџеј и продуцент Кирил Џајковски “Lion’s Den”. Ремиксот е поддржан и одобрен од тимот на Џајковски и  е единствен клаб хаус ремикс на оваа песна.

GOLD
To Top