Новости

Шоубиз

Кралицата носела речиси идентична облека како нејзините гости од Нигерија!

Смешно, но вистинито.

Сите внимаваме на тоа и обично на секоја жена би и бил најголемиот кошмар да го препознае својот аутфит во некој друг гостин облечен како неа на било која забава, а камоли на нејзината.

На кралицата и се случил токму овој кошмар. 91 година таа успешно го избегнувала овој момент, но како и да е, изгледа веројатноста да се случи вакво нешто, е премногу мала, но реална и не го заообиколува никого, а дури ни „ситничката“ кралица која носела бел бисер околу вратот и шарен фустан со кој сакала да изгледа единствено и уникатно.

Наместоа, тоа, изгледа дека се случило едноставно промашување на ефектот.

Гостите од Нигерија кои пристигнале во Бакингамската палата да донесат доверливо писмо – документ. Високиот комесар на Сојузна Република Нигерија  носеше традиционалнa нигерискa машкa облека позната како Агбада, додека неговата сопруга носеше Буба и Геле.

И тројцата изгледаа многу слично, но се чини дека уживаа во необично комичната атмосфера.

GOLD
To Top