Новости

Шоубиз

„Латина“ – најновата песна на битолскиот рапер Шабац

Деновиве излезе новата песна „Латина“ на битолскиот рапер Дарко Јоцковиќ – Шабац. Песната е изработена во Гимел студио, а за текстот се погрижи а текстот на Шабац

„За сценариото за самиот спот се погрижи Никола Тргачевски Кумба каде глуми дедо кој е во бесна трка со мене за да ја придобие девојката победникот ќе го дознаете откако ке го погледнете спотот до крај!

Спотот го изработи “КУБА ВИДЕО” (Томе Влашевски заедно со Зоран Ташковски). Спотот се снимаше на една локација на платно поточно на краварскиот пат во работилница кај “Владо Тахограф”. Се снимаше еден ден и снимањето помина доста добро. Главен спонзор за ова видео е Кромберг и Шуберт ,голема благодарност до нив, изјави за Шеталиште Шабац.

GOLD
To Top