Новости

Шоубиз

На црвениот тепих се совршени, но кога би ги забележале малку од поблиску, сликата е сосема поинаква!

Само една работа никако не е дозволена во Холивуд. А тоа е стареењето. А дека против годините не се може, покажуваат и бројните фотографии од познати Холивудски дами.

На црвениот тепих, тие изгледаат одлично. Дури принудуваат на тоа да размислуваме дека може да се изгледа совршено и да се има витко тело и на постари години. Но, од овој агол, никогаш ги немаме видено.

Ова е фотографија од Синди Крафорд која на инстаграм изгледа сосема поинаку. Светот полуди кога вистината за нејзиниот целуит се покажа преку вистинските фотграфии од папараците, а фановите кои веруваа дека староста може да се избегне, западнаа во длабоко разочарување.

Истиот случај е и со Џенет Дикинсон. Но, ако се има во предвид дека таа имаа 60 години, целата фама која се крена околу нејзината старост, воопшто и не е потребна.

Истиот случај, со „изненадната“ појава на целулит е забележан и кај Кирстен Данст и Марша Крос – атрактивната Бри од популарниот серијал на „Очајни домаќинки“.

GOLD
To Top