Новости

Шоубиз

После 20 години брак се разведуваат Вил Смит и Џада Пинкет

Актерите Вил Смит и Џада Пинкет „повторнос е разведуваат“. Како што пишува порталот „Radar online”, парот веќе неколку месеци не живее на иста адреса.

Нивната приказна за разводот датира од 2015 година кога е прв пат објавено дека заради неговите излети во бракот нема да продолжат да живеат заедно.

Парот, и покрај тоа, обележа 20-годишнина од бракот, а на на заедничките појавувања не укажуваа дека нешто меѓу нив не штима. Дури остро реагираа и ги демантираа наводите на медиумите.

Но, иако не ги пратат скандали, тие се од оние сопружници кои живеат во „отворен брак“. Тоа во пракса значи дека се гледаат и сод руги, а за тоа не кријат.

Ова на некој начин го потврди и саата Џада, за време на гостувањето кај Опра.

– Вил може да биде со друга жена, сé додека тој може да се погледне себеси в очи. Тој има слобода да прави што сака. Јас не сум ничиј чувар. Не сум ни негов. Тој е возрасен човек и јас му верувам.

Џада секогаш зборуваше со суперлативи за нивниот заеднички живот, а за сексуалниот живот знаеше да откре и сочни детали.

– Тајната на нашиот брак е во спалната соба. Сакам да се облекувам, преслекувам во јавност, замислете каква сум во спалната соба, рече Џада.

Пишувањето на медиумите двојката го негираше и овојпат, што е веќе вообичаена практика позната кога познатите се обидуваат да сокријат нешто.

Ако се случи развод, брачната двојка треба да го дели имотот проценет на вртоглави 270 милиони долари.

 

 

GOLD
To Top