Новости

Шоубиз

Холивудски двојки кои секогаш ќе инспирираат за Денот на вљубените!

Oд Одри Хепберн и Мел Ферер до Елизабет Тејлор и Ричард Бартон. Засекогаш симболи на вонземски инспиративен гламур, овие вљубени парови ја дефинираа златната доба и до ден денес претставуваат икони што инспирираат за Денот на вљубените насекаде во светот.

Одри Хепберн и Мел Ферер

Спенсер Tрејси и Кетрин Хепберн

Лоренс Оливие и Вивиен Ли

Кларк Гејбл и Карол Ломбард

Пол Њуман и Џоан Вудворд 

Ричард Бартон и Елизабет Тејлор

Одри Хепберн и Мел Ферер

GOLD
To Top