Новости

Занимливости

ВИДЕО: 7 – годишната прилепчанка ги знае знамињата на сите држави во светот

Марија Матеска е 7 годишно девојче од Прилеп, кое се разликува од сите други по тоа што ги знае знамињата на сите држави во Светот.

Импресивно е, бидејќи ретко кој воопшто ги знае сите знамиња, а да бидеме искрени, за некои од државите и никогаш не сме чуле.

Марија во видеото вели дека многу сака знамиња, а во текот на видеото се гледа дека неколку од нив и` се омилени.

Погледнете го видеото:

Posted by Сашка Спиркоска-Матеска on Samstag, 3. März 2018

 

GOLD
To Top