Новости

Занимливости

ВИДЕО: 70 луѓе од 70 земји велат „на здравје“ на нивен јазик

Научете како културно да подигнете чаша и да наздравите, каде и да патувате низ светот.

Погледнете го видеото:

GOLD
To Top