Новости

Занимливости

(Видео) Како македонски камионџија разговара со германски полицаец?

При контрола во Германија, германскиот полицаец утврдува неправилности во документите на македонски камионџија. Полицаецот се обидува да му укаже каде е неговата грешка, а и му покажува дека гумите на камионот се во лоша состојба. Како на ова реагира и одговара Македонецот, може да слушнете во видеото. Македонецот сигурно ќе го разберете, зашто на германскиот полицаец му зборува на македонски.

GOLD
GoldSlot
To Top