Новости

Занимливости

(Видео) Мора да го слушнете – „Јас сум чисто Македонче од село Новаци близу РЕК“

И како што вели ова „чисто Македонче“ – има чиста крв Македонска од  село Новаци близу РЕК  и брат од Горно Оризари Димче Могилче.

GOLD
To Top