Новости

Занимливости

(Видео) Овој татко на својата ќерка и направи соба од соништата

Замок, огномет, се она што една мала принцеза може да посака. Еден татко на својата ќерка и направи волшебна соба која е исполнување на сонот речиси на секое девојче. Нејзината соба како да е дел од самиот Дизниленд.

 

GOLD
GoldSlot
To Top