Новости

Занимливости

Ниту едно место во светот не е поубаво украсено од Лондон за Божиќ (фото)

Ако имате впечаток дека празничната опсесија започна порано оваа година, дефинитивно сте во право. Овојпат низ неколку фотки ја славиме Божиќната еуфорија низ Лондон.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-2-001.jpg

Дури и да преферирате селски зимски идили и прошетки низ мали снежни улички, грандиозната убавина на Лондон со светилки и украси ќе ве освои за неколку минути.

Не го пропуштајте Лондон за Божиќ, бидејќи…

Буквално по која улица и да тргнете, ќе забележите тон светилки над вас.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-01.jpg

Голем број на продавници, излози и згради се украсени во празничен дух.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-02.jpg

Може да се возите во висок автобус и да поминувате под уличното светлечко шоу.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-03.jpg

А, може и пешки да поминете под ѕвездено небо направено од сијалички.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-04.jpg

Сите улици светат!

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-05.jpg

Не можете да направите неколку чекори без да видите перфектно украсена новогодишна елка.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-06.jpg

Дури и Tower Bridge има свое Божиќно издание.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-08.jpg

Сте влезови се украсени.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-07.jpg

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-09.jpg

Дури и најмалечките продавнички се празнично расположени.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-10.jpg

Архитектурата фантастично се вклопува во целиот празничен дух.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-11.jpg

Скапите бутици и брендови секоја година имаат оригинални идеи.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-12.jpg

Тешко е да најдете поубаво украсено место од Лондон

Извор: crnobelo.com.mk

GOLD
SN Finansii
To Top