Новости

Занимливости

Паљото ја буди Битола!

Видеото каде познатиот битолчанец Зоран Лазаревски Паљо е како сонцето од цртаниот филм „Телетабиси“ и вика „Битола разбуди се!“, денеска е хит по социјалните мрежи.

GOLD
To Top