Новости

Занимливости

Тајван воведе нови љубовни семафори

Зелените и црвените човечиња од семафорите во Тајван добија девојки.

Новите семафори за црвено прикажува анимиран маж како запросува девојка, а за зелено прикажува двојка која поминува улица држејќи се за раце.

Првиот од 40-те семафори со нов дизајн со љубовни двојки беше пуштен во употреба на официјална церемонија во јужната област Пингтунг.

GOLD
GoldSlot
To Top