Новости

Занимливости

ФОТО: Кога фотографирањето на децата со Дедо Мраз ќе тргне наопаку

Започна празничната еуфорија, а елките веќе полека се китат по домовите, додека најмалите дечиња ги очекуваат новогодишните подароци.

Родителите традиционално ги водат своите дечиња кај Дедо Мраз, за да им направат совршена новогодишна и божиќна честитка. Но… понекогаш фотосесијата не завршува според очекуваното.

Во продолжение погледнете фотографии од деца кои не се радуваат што го запознале Дедо Мраз и со солзи во очите се обидуваат да избегаат од него.

GOLD
SN Finansii
To Top