Новости

Живот

Секс пози за врвно сексуално искуство

Сексот е нешто во кое човекот треба да импровизира за да си овозможи поголемо задоволство за себе, но и за партнерот. За да го пронајдете она што ви причинува исполнетост и задоволство ви предлагаме неколку секс пози кои дополнително го зголемуваат адреналинот и сигурно ќе го разубават вашиот ден:

Стоечки

Пробајте да го стимулирате вашиот партнер во стоечка положба. Оргазмот кој ќе го доживее со сигурност ќе биде експлозивен, а без разлика дали е во прашање партнер од машки или женски пол, самата помисла дека е во исправена положба му ја зголемува возбудата, па доволни ќе бидат само неколку допири за да му овозможите неверојатно задоволство.

Лежење на стомак

Самиот факт дека нема да биде во можност да гледа што се случува со него ја носи возбудата во оваа секс поза. Пред да започнете со односот, обидете се да го стимулирате со тоа што ќе му приредите подолга предигра во која ќе му овозможите и орално задоволство.

50 нијанси сиво

Да, постои и оваа поза. Партнерката нека ги свитка нозете кон неа држејки ги со своите раце, а ваше е да го прилагодите темпото и динамиката додека продирате во неа. Нежно или грубо оваа поза е феноменална за достигнување на врвот на задоволството.

 

GOLD
To Top