Новости

Астрологија

Убедливо најубавиот хороскопски знак

Постои целиот спектар на теории за тоа во кој хороскопски знак се родени најубавите ѕвезди на музиката и филмот, но  и генерално, кој знак е доминантен кога е во прашање убавината.

Според тврдењата на повеќето астролози, најмногу заводници и заводники во светот се родени во знакот – Вага!

Сите кои се родени помеѓу 23 септември и 22 октомври сега можат да се „пофалат“ со необичен, но “престижен” факт во општеството.

Од друга страна, можеби сте забележале и сами, ако имате многу Ваги околу вас, колку се  тие шармантни и сексипилни.

Експертите тврдат дека Вагите, поради влијанието на Венера, се раѓаат со најубава физиономија, ја имаат најдобрата симетрија на лицето и имаат убава градба на телото.

Па, драги Ваги, ви честитаме!

GOLD
To Top