Ангелите на Викторија со нова празнична кампања - Шеталиште

Новости

Мода и убавина

Ангелите на Викторија со нова празнична кампања

Ангелите на Викторија Сикрет со нова рекламна кампања посветена на новогодишните праазници. Во неа учествуваат топ моделите – ангели на Викторија сикрет – Елса Хоск, Сара Сампајо, Џозефин Скривер, Тејлор Хил, Џасмин Тукс и Роми Страјд

To Top