Новости

Мода и убавина

Вечна модна инспирација: крзнени палта и бунди!

Модата рапидно се менува. Таа е отворена уметност што дозволува комбинирање на материјали, шарки, додатоци и асеасоари.

Денес, според наголемите дизаjнерски очи, таа е најслободна и ,,растура” со сlободоумност, отворен дух и спој на старотo и новото.

А кога сме кај стaрото, не е лошо да ги погледнете овие крзнени палта и бунди кои ги уживаат модните блогерки, а не би било лошо да уживате и вие барем една од нив во вашиот плакар. Убаво е што денес, можеби повеќе е на цена креативноста, отколку брендот или марката. Затоа, заштедете пари и не мора да купивате вистинско крзно.

Наместо тоа, запомнете, и да би одбрале синтетика, секогаш е најважен моделот, бојата, комбинацијата и она… Како тоа вие го носите моделот, а не тој вас!

 

GOLD
To Top