Новости

Мода и убавина

(Видео) Како паѓаат „ангелите“ на Виторија?

Photo: Reuters

Манекенката Минг Кси сигурно ќе биде запамтена како прва манекенка која паднала на годишната ревија на брендот „Викторија Сикрет“.  Сепак, откако тоа се случило, таа станала и продолжила со дефилето.

GOLD
SN Finansii
To Top