Новости

Мода и убавина

Дваесеттите – незапирлива модна инспирација!

Сензуалност, екстравагантност, накит, гламур и опуштеност се само неколкуте зборови кои ги опишуваат тие 20тите години на модниот свет.

Што носеле жените и дали сеуште тие убави сензуални „дваесетти“ имаат ретро влијание врз современите девојки? Дваесеттите се оние денови каде прво нешто на кое би помислиле се долгите бисери околу вратот, пердувот на главата и фустаните дизајнирани со реси. Време кое изобилува со накит, ја потенцира нежноста на жената, ја отвора и истакнува нејзината привлечност и истовремено го остава својот единствен печат кој низ звуците на џезот се чувтсвува и денес.

Проследете ги се од фотографиите кои ги одбравме за вас. Пуштете си џез, сварете си кафе и уживајте во модниот најинспиративен свет.

 

GOLD
To Top