Новости

Мода и убавина

Зимски модели на здолништа пред кои оваа зима ќе се поклони

Секое годишно време има различни услови што се однесува до модниот стајлинг. Понекогаш навистина ни е тешко да сокриеме некои материјали затоа што не одговараат на престојната сезона. Но, повторната средба со нив во нашите плакари навистина предизвикува огромно задоволство и чувството на воодушевување можеби е идентично како штотуку да сме купиле нешто ново.

Овој пат, акцент би му ставиле на убавите зимски здолништа од топли и дебели матријали. Здолништето е симбол на една убава суфистицирана дама, а зошто да не би го практикувале и во зима.

Поради ниските температури, алтернативното решение за него, е дебелиот материјал од кој ќе биде изработеа зимската сукњичка. Еве неколку модели кои ги избравме за вас. Станува збор за класики, но и модели кои лесно се вклопуваат во комбинација со било што друго.

GOLD
SN Finansii
To Top