Новости

Мода и убавина

Кои беа најконтраверзните трендови за шминка и коса во 2017 година?

Оваа година во свеот на модата беа појавени мошне бизарни и контраверзни трендови.

Благодарение на инстаграм, „make – up“ необичните трендови беа раширни низ светот со поголема брзина од брзината на светлината.

Нас ни останува да прифатиме или да не се враќаме назад никогаш повеќе. Необична шминка, смешни фризури, малку кич однос кон целата таа уметност наречена мода.

Новогодишни елки на вегите и веѓи во брановидни форми

Овој неодамнешен тренд предизвика мошне критики од модните критичари и чудења. Разбираме дека реатвиноста нема граници, но некогаш убаво е да се има црвено светло.

Истакнати влакна на носот

Едноставно – зошто?

Боја нa коса каква што ни душа сака

Се чини дека правилата постојат да бидат рушени и Ноќта на вештерките не еднинствен повод за маскембал. Оваа 2017та година видовме многу шаренила, бои и скрешени правила во модниот свет, а се чини дека нема застанување, па уште почудесни нешта допрва треба да очекуваме.

GOLD
To Top