Новости

Мода и убавина

Лежерни комбинации на зимски палта кои ќе ве маѓепсаат на прв поглед

Зимата е сеуште присутна. Можеби не со толкав интензитет и не баш студена, но токму тоа е предноста за да нашиот моден плакар се покажи токму онака како што наумил.

Во студените денови, палтата можеме само да ги закопчаме, да се завиеме со дебели шалови и нашата модна комбинација да дозволиме да не ја запримети никој. Токму тука е предноста на потоплото време. Раскопчани палта под кои наѕираат долги туники, високи чизми, растурени шалови во боја и штосни ракавици се само дел од изборот на комбинации за оваа пријтна зима.

Во продолжение, погледнете како модните блогери низ светот совршено го фотографирале тој нивни моден опуштен стил.

GOLD
To Top