Новости

Мода и убавина

Најнеобични високи потпетици

Сите жени ги обожаваме високите потпетици.И што повисоки, што поекстремни и можеби понеудобни, уште повпосакувани.

Но, на крајот, се си има црвен0 светло и веруваме дека овие модели можеби се само за гледање и восхит или не, но дефинитивно не за носење. Погледнете ги најнеобичните од нив.

GOLD
To Top