Новости

Мода и убавина

Најпопуларната боја на фустани за свадбени прилики за 2018 година

Изборот на вистинската венчаница за многумина е голем проблем. Моделот, бојата и ткаенината на фустанот не смеат да привлечат премногу внимание од венчаницата на невестата, но сепак не смеат да бидат ни толку безлични, па да згаснат во споредба со другите гости.

Според британското списание „Glamor“ девериците и останатите свадбени гости оваа 2018 година ќе носат т.н. носталгично розова боја, а дали ќе биде обратно и невестите ќе одверат венчаница во ваква необична романтична боја што ќе ги сруши стереотипните побарувачки за само бела или шампањ боја, останува да видиме.

GOLD
To Top