Новости

Мода и убавина

Неколку модели од лажно крзно во кои ќе се почувствувате како вистинска филмска ѕвезда

Крзното е секогаш во мода. А во најстудените денови, тоа совршено би се вклопило во вашиот аутфит.

Сепак, многу добро знаеме дека вистинското крзно е скапо и не секој може да си ги приушти некогаш енормните цени на бунди и капути од истото. За среќа постојат емитации кои се сосема слични на оригиналите. Можете да ги најдите во достапни цени, а ефектот ќе биде ист.

Еве неколку модели, кои ние ги одбравме како ваша инспирација за зимата што претстои.

 

GOLD
SN Finansii
To Top