Новости

Мода и убавина

Предлози за најзгодни и елегантни свечени чизми од модниот свет за оваа зима!

Не само што во последно време забележуваме дека кадифените фустани ги има на секој чекор, во секоја продавница, туку на нив можеме да запримете и различни варијанти и апликации на поставен штрас.

Овој, пат одбравме модели и на чизми од кадифе кои ќе го задржат вашето внимание.

Лесни се, згодни, а сепак елегантни и убави. Можете да ги комбинирате со се и нели и тоа е забавата во токму овој зимски моден свет. Уживајте.

GOLD
To Top