Новости

Мода и убавина

Црните панталони – одлични и за во свечени пригоди!

Секоја жена треба да ги има оние класични црни панталони. Лесно се комбинираат и можат да одговараат за во секоја пригода.

Штом станува збор за вечерните свечени прилики, најпрво што ни доаѓа на ум е некоја долга тоалета или краток фустан.

Но, ајде оваа година да бидеме поинакви и да одбереме панталони место тоа, кои лесно би можеле да ги искомбинираме со црно сако, светликава маичка и накит и чевли кои одлично би се вклопиле за првата вечерна прилика и свеченост на која вие сте повикани.

 

GOLD
To Top