Новости

Мода и убавина

13 Правила кои можат да ги разберат само девојките со виткана коса!

1. Дождливите денови се самиот ѓавол!

2. Кога сте на кино и некој зад вас ви вели дека не може да види ништо од вашата коса.

3. Девојките со природна коса постојано велат дека сакаат да ја имаат вашата коса. (Не се во право.)

4. Утрото со кадрава коса е како кутија со киндер чоколада: Никогаш не знаете што ќе добиете!

5. Брановидната фризура не е баш возможна!

6. Една иста фризура, кај вас изгеда секогаш различно.

7. Кога ќе ја исправите косата, пријателите околу вас нема и баш да останат без зборови.

8. Штом ќе одлучите да ја кренете косата во кок или едноставно да ја врзите во шнола или стегач, нема враќање назад.

9. Четките се шега.

10. Вие и вашата кадрава коса си поминувате часови на разговор за тоа кои производи се најефикасни за вас. Никогаш не доаѓате до заклучок и решение!

11. Никогаш нема да знаете какво е чувството да се исправи една коса за помалку од еден час.

12. Фрустрацијата се гради кога едната страна е повиткана од другата.

13. Никогаш не можете да пробате нов фризер. Откако ќе го пронајдете оној кој знае како, ќе му станете верна за цел живот, или можеби додека не го пресели неговиот салон.

GOLD
SN Finansii
To Top