Новости

Мода и убавина

Најпопуларниот капут кој ги полуди модните блогерки на инстаграм!

Дефинитивно најпопуларното парче облека – капут за оваа есен и зима е т.н. мантил „Теди“. Со мека текстура, наликувајќи на ќебе овој мантил ги полоди модните блогерки на инстарграм и како што тој потврдува, тој е дефинитивно најпосакуван.

 

 

И, навистина, овие палта топлат како ќебе, удобни се и можат навистина добро да се комбинираат.
Не двоумете се да го искомбинирате ова палто дури и кога станува збор за мешање на материјали и текстури.  “Теди” капутите изненадувачки одговараат добро дури и со кадифето на пример.

Во продолжение уживајте во моделите од Теди, а ние се надеваме дека ќе изберете еден од нив и ќе уживате во зимските денови стоплени и секако, што ако не, ами модерни.

GOLD
To Top