Новости

Здравје

Вежби од 10 минути за брзо горење калории

Оваа 10-минутна вежба од вашиот тренинг ќе ги уништи калориите и ќе ви помогне да го почувствувате „горењето“ на најдобар можен начин. Не се потребни тегови за оваа брза „пот“ сесија, па притиснете го копчето плеј и започнете ја оваа вежба.

Оставете го чоколадото и зграбете ја вашата спортска облека. Со помош на овие интензивни вежби, на 4-от ден вие многу добро ќе се изморите и испотите. По завршувањето на вежбањето, ставете пешкир околу вашиот врат и изедете една јаболка.

GOLD
GoldSlot
To Top