Новости

Бик

Дневен хороскоп – Бик (27.12.2016)

Доколку сте на раководечка позиција обидете се да ги задржите страстите под контрола. Партнерот има малку поголеми очекувања од вас. Обидете се да ги задоволите.

Евротип
Евротип
To Top