Новости

Близнаци

Дневен хороскоп – Близнаци (27.12.2016)

Очекувате значителен паричен приход. Инвестирајте во нешто што одамна сте си го замислиле. Партнерот има огромна доверба во вас. Немојте да го изневерите.

Евротип
Евротип
To Top